Handeling:
Verkoop
Ref:
EMV532
Soort eigendom:
Bungalow
Omgeving:
Moraira (Alicante)
Zone / Wijk:
Tabaira
M² woonoppervlakte:
70 m²
Prijs
149.000 € 
Slaapkamers:
2
Badkamer(s):
1
Keuken:
1
Woonkamer:
1
Meubels:
Gemeubileerd
Buitenterras:
Ja
Tuin:
Ja

Bungalow te koop in Moraira, Tabaira, Costa Blanca Noord. Nette geschakelde bungalow op slechts 150 meter afstand van voorzieningen, zoals; supermarkt, bar, restaurant, winkeltjes etc. en 1,7 km van het centrum en het strand van Moraira. De woning bestaat uit een ruime woonkamer met prachtige open haard (gas), open keuken, 2 slaapkamers en 1 badkamer met douche. De bungalow beschikt over een voor- en achtertuin, de voortuin met deels overdekt terras en prachtig uitzicht op de bergen, de achtertuin met schuur en wasruimte. Zeer fraaie woning in een rustige omgeving, op loopafstand van voorzieningen en slechts enkele minuten naar het centrum van Moraira.Exclusieve verkoop

Bungalow in Moraira - Ref. EMV532

Bungalow te koop in Moraira, Tabaira, Costa Blanca Noord. Nette geschakelde bungalow op slechts 150 meter afstand van voorzieningen, zoals; supermarkt, bar, restaurant, winkeltjes etc. en 1,7 km van het centrum en het strand van Moraira. De woning bestaat uit een ruime woonkamer met prachtige open haard (gas), open keuken, 2 slaapkamers en 1 badkamer met douche. De bungalow beschikt over een voor- en achtertuin, de voortuin met deels overdekt terras en prachtig uitzicht op de bergen, de achtertuin met schuur en wasruimte. Zeer fraaie woning in een rustige omgeving, op loopafstand van voorzieningen en slechts enkele minuten naar het centrum van Moraira.


Energie Efficiencie Certificaat

Zeer efficient

Stroomverbruik
Emissies
A
B
C
D
E
F
G

Weing efficient

Geldig tot:

In behandeling

Afstanden

Afstand zandstrand:
1.8 km
Afstand rotsstrand:
1.8 km
Afstand golf:
3.6 km
Afstand stad:
1.7 km
Afstand supermarkt:
0.1 km
Afstand luchthaven:
90 km
Afstand trein:
6 km
Afstand bushalte:
1.8 km
Opgelet: De informatie in deze advertentie kan worden gewijzigd door de eigenaar, waardoor wij niet verantwoordelijk voor de juistheid kunnen zijn. Neem aub. contact op met ons voor exacte details van deze advertentie.


VerkoopBijzondere eigendommenContact

C/ del Mar, 19

Moraira (Alicante

(+34) 965 744 798

info@newhappyhouse.com