Beste klant 

Welkom bij NewHappyHouse.com. Wij zijn gespecialiseerd in verkoop en seizoensverhuur van vastgoed in Moraira, Javea, Benissa, Calpe, Denia en de rest van de Costa Blanca noord. Het kantoor van NewHappyHouse.com is gevestigd in het pittoreske dorp Moraira, in de provincie Alicante.

Wij beheren toeristische woningen in de regio Valencia met registratienummer EGVT-857_A

Ons hoofddoel is het verlenen van een hoge kwaliteitsservice tegen een redelijke prijs met een persoonlijke aandacht voor de klant. Wij werken met een team van experten – advocaten, boekhouders, architecten en technici, waardoor wij onze klanten tijdens het hele aankoopproces kunnen begeleiden. Wij verzorgen alle documenten voor onze klanten, resident in Spanje of niet. Wij begeleiden onze klanten naar banken, stadhuis en andere officiele instanties. Ook doen wij verbouwingen, nieuwbouw en after sales service.

         

NewHappyHouse.com is een makelaardij van de nieuwe generatie. Onze gehele database van vastgoed, laatste aanbiedingen en diensten zijn te vinden op onze website. Het team van NewHappyHouse.com bestaat uit professionals die u in uw eigen taal te woord kunnen staan. 

In de rubrieken Verkoop en Verhuur kunt een goede selectie vinden van woningen in de verkoop en verhuurgrondstukken met zeezicht, luxe villas, appartementen, bungalows, aanbiedingen en wederverkoop. In de rubriek Constructies vindt u voorbeelden van onze gerealiseerde projecten. Op onze Blog vindt u meer informatie over de Costa Blanca, zijn geschiedenis, tradities, keuken en feesten.

Bij NewHappyHouse respecteren wij uw tijd. Zend ons een whatsapp of e-mail en wij antwoorden u zo spoedig mogelijk. Of klik op “Bellen wij u?” en wij bellen u graag terug. Wij staan altijd tot u beschikking voor verdere informatie of eventuele vragen.

Nog een fijne dag toegewenst namens NewHappyHouse.com

Taisia Sokolova

C.E.O. (Chief Executive Officer) Director General

Bouwkundig ingenieur

Geregistreerd in het professionele college van Alicante

met nummer 21.339

 

Verkoop
Contact

C/ del Mar, 19

Moraira (Alicante

(+34)965 744 798

info@newhappyhouse.com


Links