Handeling:
Verkoop
Ref:
EMV433
Soort eigendom:
Appartement
Omgeving:
Moraira (Alicante)
Zone / Wijk:
Centro
M² woonoppervlakte:
92 m²
Prijs
149.000 € 
Slaapkamers:
3
Badkamer(s):
1
Keuken:
1
Woonkamer:
1
Meubels:
Gemeubileerd
Buitenterras:
Ja

Appartementen te koop in Moraira Costa Blanca Noord.Exclusieve verkoop. Appartement te koop in het centrum van Moraira, Costa Blanca Noord. Ruim appartement in het centrum van Moraira met gedeeltelijk uitzicht op de haven van Moraira en de zee. De woning heeft 92 m2 bebouwd + 4 m2 terras en bestaat uit 3 grote slaapkamers, 1 grote badkamer, woonkamer, keuken met balkon en een ruime entrée hal. De woning heeft geen lift of ondergrondse parkeergarage. Het appartement ligt op een steenworp afstand van alle voorzieningen, restaurants, bars, supermarkt etc. en de strand.Verkocht

Appartement in Moraira - Ref. EMV433

Appartementen te koop in Moraira Costa Blanca Noord.Exclusieve verkoop. Appartement te koop in het centrum van Moraira, Costa Blanca Noord. Ruim appartement in het centrum van Moraira met gedeeltelijk uitzicht op de haven van Moraira en de zee. De woning heeft 92 m2 bebouwd + 4 m2 terras en bestaat uit 3 grote slaapkamers, 1 grote badkamer, woonkamer, keuken met balkon en een ruime entrée hal. De woning heeft geen lift of ondergrondse parkeergarage. Het appartement ligt op een steenworp afstand van alle voorzieningen, restaurants, bars, supermarkt etc. en de strand.


Energie Efficiencie Certificaat

Zeer efficient

Stroomverbruik
Emissies
A
B
C
D
E
F
G

Weing efficient

Geldig tot:

In behandeling

Afstanden

Afstand zandstrand:
0.2 km
Afstand rotsstrand:
0.1 km
Afstand golf:
3.5 km
Afstand stad:
0 km
Afstand supermarkt:
0.2 km
Afstand luchthaven:
95 km
Afstand trein:
6.8 km
Afstand bushalte:
0.3 km
Opgelet: De informatie in deze advertentie kan worden gewijzigd door de eigenaar, waardoor wij niet verantwoordelijk voor de juistheid kunnen zijn. Neem aub. contact op met ons voor exacte details van deze advertentie.


VerkoopBijzondere eigendommenContact

C/ del Mar, 19

Moraira (Alicante

(+34) 965 744 798

info@newhappyhouse.com